Контакти

(044) 295 5942

o.shkurenko@kubg.edu.ua

м. Київ, бул. І. Шамо 18/2, каб. 312

Шкуренко Олександра Вікторівна

facebook_kti

Центр інноваційних освітніх технологій ФПО для вчителів м. Києва! Тематичне заняття «ШІ в освіті: Інновації та перспективи»

   

   фото 1 21 20 березня 2024 року

 

20 березня 2024 року проведено тематичне заняття  «ШІ в освіті: Інновації та перспективи» для вчителів ЗЗСО №294 м. Києва.

У перебігу заняття вчителі ознайомилися з різними програмами та застосунками, що використовують ШІ, активно долучилися до практичних вправ. Учителі створювали презентації, кастомізували ChatGPT, а також аналізували переваги та недоліки генераторів зображень та відео. Ця зустріч стала важливим кроком у вдосконаленні цифрової компетентності педагогів та впровадження в освітній процес ШІ, створенню стимулювального та інноваційного навчального середовища. Учасники отримали можливість не лише поглибити знання з теми, але й обмінятися досвідом та ідеями щодо впровадження ШІ у власній педагогічній практиці.

Модератор заходу:

Олександра Шкуренко, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри початкової освіти Факультету педагогічної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.

фото 2 22

фото 3 22

Факультет у соціальних мережах