Контакти

(044) 295 5942

o.shkurenko@kubg.edu.ua

м. Київ, бул. І. Шамо 18/2, каб. 312

Шкуренко Олександра Вікторівна

facebook_kti

Формування у майбутніх учителів початкових класів навичок роботи з доповненою  та віртуальною реальністю

1 10

 

У Центрі інноваційних освітніх технологій (ICR-клас) Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка створено всі умови для формування у майбутніх учителів початкових класів навичок роботи з доповненою та віртуальною реальністю, моделювання способів їх застосування в освітньому процесі початкової школи.

Під час занять у Центрі інноваційних освітніх технологій студенти навчаються працювати з різними додатками доповненої та віртуальної реальності, зокрема: Quiver – 3D Coloring App, Futurio, Sky Guide AR та SkyViewAugment – 3D Augmented Reality тощо; виявляти типи перетворень (маркерна та безмаркерна доповнена реальність); створювати завдання для учнів початкової школи та визначати труднощі, які можуть виникнути в молодших школярів під час використання імерсивних технологій. Такі види навчальних завдань викликають у студентів позитивні емоції,  мотивують їх до пошуку цікавих та неординарних застосувань додатків у майбутній професійній діяльності.

Координатор Центру інноваційних освітніх технологій:  Олександра ШКУРЕНКО – кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри початкової освіти Педагогічного  інституту.

2 10

3 10

4 10

Факультет у соціальних мережах