Контакти

o.venhlovska@kubg.edu.ua

м. Київ, бул. І. Шамо 18/2, каб. 222

Венгловська Олена Анатоліївна

Фейсбук

 

ПЕДАГОГІЧНИЙ ДИСКУРС «ЯК ЗРОБИТИ ЗАНЯТТЯ ІННОВАЦІЙНИМ? ДІЛИМОСЯ ДОСВІДОМ»

15 05 2024 1 15 травня 2024 року

 15 травня 2024 року в межах Фестивалю науки - 2024 на базі Центру самопізнання та саморозвитку Факультету педагогічної освіти було проведено Педагогічний дискурс «Як зробити заняття інноваційним? Ділимося досвідом».

У Педагогічному дискурсі взяли участь здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки, 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта.

Спікерами заходу стали представники професорсько-викладацького складу кафедри освітології та психолого-педагогічних наук, які презентували власні напрацювання щодо запровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес Університету Грінченка.

Так, Марія БРАТКО, д.пед.н., професор, висвітлюючи тематику «Педагогічна інноватика як сучасний освітній тренд», акцентувала увагу на результатах міжнародних досліджень інноваційних процесів в освіті за 2023-2024 рр.

Інна ЛЕОНТЬЄВА, к.пед.н, доцент кафедри, поділилася власним досвідом імплементації квест-технології в освітній процес та запропонувала учасникам дискурсу розробити «Котоквест» у реальному часі.

Зацікавленість в учасників дискурсу викликала інноваційна технологія «Конкурс студентських відеопроєктів «Педагогіка в житті», яку презентувала Маргарита КОЗИР, к.пед.н., доцент. За допомогою цієї технології здобувачі освіти педагогічних спеціальностей узагальнюють і систематизують власні набуті компетентності з вивчення дисципліни «Педагогіка».

На значущості та інноваційному потенціалі коучингових технологій й використані технік (інструментів) коучингу задля особистісного та професійного зростання наголосила Олена ТАДЕУШ, к.пед.н., доцент.

Під час дискурсу учасники дискутували, обмінювалися досвідом щодо застосування інноваційних технологій в освітньому процесі закладів освіти, висловлювали власні враження від перегляду проєктів, виконували практичні завдання на онлайн-платформах тощо.

Щиро дякуємо спікерам та учасникам заходу за співпрацю та діалог! Бажаємо натхненності у впровадженні інновацій!

Модератор: Олена ВЕНГЛОВСЬКА – координатор Центру самопізнання та саморозвитку, доцент кафедри освітології та психолого-педагогічних наук, к.пед.н.

15 05 2024 2

15 05 2024 3

15 05 2024 4

15 05 2024 4

15 05 2024 5

Факультет у соціальних мережах