Контакти

o.venhlovska@kubg.edu.ua

м. Київ, бул. І. Шамо 18/2, каб. 222

Венгловська Олена Анатоліївна

Фейсбук

 

ТРЕНІНГ ОСОБИСТІСНО-ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ для студентів 1 курсу спеціальності «Дошкільна освіта»

 17 11 2023 1   17 листопада 2023 року

  17 листопада 2023 року у Центрі самопізнання і саморозвитку для студентів першого курсу спеціальності 012 «Дошкільна освіта» проведено Тренінг особистісно-професійного розвитку.

Упродовж тренінгу майбутні вихователі дітей дошкільного віку поглиблювали знання про поняття «особистісно-професійний розвиток», його компоненти, вчилися обирати ресурси для особистісного і професійного зростання, досліджували особистісні якості, що є важливими для професії вихователя, визначали можливі перешкоди у професійному становленні та шляхи їх подолання.

Зацікавленість аудиторії викликали вправи «Портрет ідеального вихователя», «Дерево мого професійного-Я», «Долоньки» та ін., що спрямовані на пізнання себе в професії; з’ясування загальних та професійних компетентностей, які вже сформовані, та тих, які потребують розвитку.

Під час рефлексії студенти висловлювали думки про важливість отриманих знань і вмінь на шляху до входження в професію, акцентували увагу на потребі фокусувати увагу на особистих перемогах, які мотивують до особистісного та професійного зростання.

Дякуємо учасникам за співпрацю та натхненність!

 

Модератори: викладачі кафедри освітології та психолого-педагогічних наук – Олена ВЕНГЛОВСЬКА, к.пед.н., Юрій САВЧЕНКО, к.психол.н., доцент, Валентина ДЕМ’ЯНЕНКО, викладач

17 11 2023 2

17 11 2023 3

17 11 2023 4

Факультет у соціальних мережах