Контакти

o.venhlovska@kubg.edu.ua

м. Київ, бул. І. Шамо 18/2, каб. 222

Венгловська Олена Анатоліївна

Фейсбук

 

РОЗВИТОК ЕМОЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ СТУДЕНТІВ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ СИТУАЦІЯХ, ПОВ’ЯЗАНИХ З ВІЙНОЮ

 

 29 04 23 29 квітня 2023 року

 

 

   29 квітня 2023 року у Центрі самопізнання і саморозвитку відбувся тренінг «Розвиток емоційної стійкості студентів у складних життєвих ситуаціях, пов’язаних з війною».

Упродовж тренінгу першокурсники поглиблювали знання про емоційну стійкість, відшукували ресурси для її розвитку, навчалися підтримувати себе та інших. Продуктивною була робота з аналізу складних життєвих ситуацій, самооцінювання власної емоційної стійкості та створення психологічного портрету емоційно стійкої людини.

Зацікавленість аудиторії викликали техніки і вправи, що допомагають залишатися в ресурсі, повертають людину в площину її цінностей. Учасники й учасниці тренінгу вправлялися «відчіплюватися з гачка» тривожних думок і почуттів, «заземлятися», перенаправляти увагу, включатися в діяльність і діяти згідно з власними цінностями. У ході обговорення студенти висловлювали думки про важливість отриманих знань і вмінь у житті та професійній діяльності.

Дякуємо всім за співпрацю та натхненність! Пам’ятаймо, що емоційна стійкість, як і м’язи, потребує тренувань, і коли їх тренуєш, вони стають дужчими.

 

Модератори: викладачі кафедри освітології та психолого-педагогічних наук – Олена МУЗИКА, к.психол.н., доцент, Олена ВЕНГЛОВСЬКА, к.пед.н., доцент кафедри.

Факультет у соціальних мережах