Контакти

o.venhlovska@kubg.edu.ua

м. Київ, бул. І. Шамо 18/2, каб. 222

Венгловська Олена Анатоліївна

Фейсбук

 

Майстер-клас «Перший раз у перший клас»

ПП1 09 березня 2021 року

 

   9 березня 2021 р. у Центрі самопізнання і саморозвитку відбувся майстер-клас «Перший раз у перший клас» для студентів першого курсу спеціальності «Початкова освіта». Його мета – підготувати майбутніх вчителів початкових класів до налагодження партнерської взаємодії в середовищі початкової школи під час першої навчальної (психолого-педагогічної) практики.

Першокурсники з цікавістю сприймали поради педагогів-майстрів про те, як організувати продуктивну комунікацію з керівниками практики, вчителями-наставниками та учнями  в початковій школі. Кожен студент створив власне електронне портфоліо особистісно-професійного зростання, яке наповнюватиме впродовж всього періоду навчання в Університеті та використовуватиме в подальшій професійній діяльності. Разом тренувалися в застосуванні діагностичних методик («Графічний диктант» (Д. Ельконін), вивчення навчальної мотивації (М. Гінзбург), «Дерево з чоловічками» (Джон і Дайана Лампен) тощо) для вивчення індивідуальних особливостей розвитку учня  і подальшого оформлення картки індивідуального розвитку.

Щиро сподіваємося, що всі тривоги студентів позаду, а попереду – лише впевненість і приємні враження! (модератори професорсько-викладацький склад кафедри педагогіки та психології: Ганна ІВАНЮК, докторка пед. наук., проф., зав. кафедри; Леся КУЗЕМКО, канд. пед. наук, доцентка кафедри; Євген АНТИПІН, канд. пед. наук, ст. викладач кафедри.

Факультет у соціальних мережах