Контакти

o.venhlovska@kubg.edu.ua

м. Київ, бул. І. Шамо 18/2, каб. 222

Венгловська Олена Анатоліївна

Фейсбук

 

Майстер-клас «Перша сходинка до професіоналізму»

 перша сходинка 5  02 березня 2021 р.

02 березня 2021 р. у Центрі самопізнання і саморозвитку відбувся майстер-клас «Перша сходинка до професіоналізму» для студентів першого курсу спеціальності «Дошкільна освіта». Мета його проведення – дати відповіді першокурсникам на запитання, які їх дуже хвилюють: як налагодити комунікацію з працівниками ЗДО? Як сподобатися дітям? Як взаємодіяти з батьками вихованців?

У перебігу майстер-класу студенти опановували мистецтво самопрезентації та налагодженні комунікації, навчалися здійснювати психолого-педагогічну діагностику індивідуальних особливостей розвитку дітей молодшого дошкільного віку, знайомилися з організацією освітнього середовища різних типів ЗДО, тренувалися в розробленні дидактичних ігор.

Висловлюємо надію, що перша практика розвіє всі тривоги студентів та подарує впевненість у виборі професії ВИХОВАТЕЛЯ!

(модератори професорсько-викладацький склад кафедри педагогіки та психології: Ганна ІВАНЮК, докторка пед. наук., проф., зав. кафедри; Олена ВЕНГЛОВСЬКА, канд. пед. наук, доцентка кафедри; Валентина ДЕМ’ЯНЕНКО, ст. викладач кафедри; Алла СІЧКАР, канд. пед. наук, доцентка кафедри; Леся КУЗЕМКО, канд. пед. наук, доцентка кафедри)

перша сходинка 3

перша сходинка 1 compressed page 0001

перша сходинка 2 1

перша сходинка 4

Факультет у соціальних мережах