Контакти

o.venhlovska@kubg.edu.ua

м. Київ, бул. І. Шамо 18/2, каб. 222

Венгловська Олена Анатоліївна

Фейсбук

 

Майстер-клас (у форматі онлайн) «Толерантність чи терпимість?»

 

Тол 1 18 лютого 2021 року

  18 лютого 2021 року відбувся майстер-клас (у форматі онлайн) «Толерантність чи терпимість?» зі студентами першого курсу спеціальностей «Дошкільна освіта» і «Початкова освіта» (модератор – Леся КУЗЕМКО, канд. педагог. наук, доцент кафедри педагогіки та психології, координатор Центру самопізнання і саморозвитку Педагогічного інституту). Мета заходу – сприяти усвідомленню студентами сутності поняття «толерантність» та необхідності толерантного ставлення до оточуючих у різних життєвих ситуаціях, розвивати здатність до емпатії та вміння вирішувати конфлікти мирним шляхом.

Учасники майстер-класу, в процесі виконання вправ: «Асоціативний ряд», «Згода, незгода, оцінка», «Чарівна паличка», удосконалювали навички тактовної взаємодії,  тренувалися  у толерантному  висловлюванні своєї позиції стосовно дій і вчинків відмінних від своїх. Багато суперечливих емоцій викликав  перегляд мультфільму про толерантність та подальше його обговорення. Результативність взаємодії підтвердили відповіді учасників на поставлені запитання по завершенню заходу.

Сподіваємося, що гасло французького науковця А.-М. Тьєса: «Толерантність передбачає компроміс, але не безпринципність», стане орієнтиром в особистісному і професійному зростанні. Дякуємо за активність!

Тол 3

Тол 2

 

                                                         

Факультет у соціальних мережах