Урочистості з нагоди випуску бакалаврів 2024 року

26.06.2024  26 червня 2024 року

    26 червня 2024 року на Факультеті педагогічної освіти відбулись урочистості з нагоди завершення навчання студентів-випускників першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей “Початкова освіта” та “Дошкільна освіта” денної та заочної форм навчання. 

Випускниками  Факультету педагогічної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка стали 185 бакалаврів, які навчались на 4 освітньо-професійних програмах. 7 бакалаврів отримали дипломи з відзнакою.

З вітальним словом до випускників звернулися Костянтин Бацак, проректор Київського столичного Університету імені Бориса Грінченка з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи  та Ольга Котенко, декан Факультету педагогічної освіти. 

За роки навчання бакалаври початкової та дошкільної освіти стали невід’ємною частиною унікальної дружньої спільноти студентів і викладачів, об’єднаних прагненням суспільного блага та інноваційного поступу Університету Грінченка.

Щиро вітаємо випускників-бакалаврів! Нехай вашими основними ознаками в житті будуть професіоналізм, порядність та  патріотизм!

Ми переконані, дорогі випускники 2024 року, що ви примножуватимете славу рідного Університету та Факультету, ставши кращими у професії, беручи активну участь у громадському житті, здобуваючи нові перемоги в ім’я великої Перемоги та процвітання України! Нехай ваш бакалаврський ступінь стане фундаментом для подальшого професійного розвитку, а ваші мрії та амбіції завжди будуть спрямовані на досягнення вершин.

Перемог вам єдності та злагоди! Віри в себе та Україну! 

Факультет у соціальних мережах