День Європи 2024

10 05 24 t  09 травня 2024 року

   

   09 травня 2024 року Україна вдруге відзначає День Європи разом з усіма країнами  Євросоюзу на державному рівні. Цей день було встановлено Указом Президента України від 8 травня 2023 року № 266 «з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру і стабільності на Європейському континенті».

Як символ єдності та миру цей день об'єднав кураторів та студентів академічних груп Факультету педагогічної освіти для відзначення свята. Лейтмотивом кураторських годин було підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, спільними цінностями.

Здобувачі освіти Факультету з нагоди події підготували та представили англомовну презентацію про цікаві  факти країн Європейського Союзу; перевірили свої знання про Європейський Союз за допомогою фотовікторини “Разом ми – Європа”; уявили та демонстрували в малюнках місце України в Європі.

Відзначення Дня Європи - беззаперечне підтвердження, що український народ є невід’ємною частиною європейської цивілізації.

В умовах війни святкування Дня Європи як державного свята надає нам можливість показати свою незламність та готовність до змін.

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

Факультет у соціальних мережах