Профорієнтаційна зустріч зі студентами-випускниками  першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Факультету педагогічної освіти

Профорієнтація 1 24 квітня 2024 року

 

   24 квітня 2024 року на Факультеті педагогічної освіти відбулася онлайн зустріч зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта денної та заочної форм навчання щодо вступу в магістратуру в 2024 році.

У перебігу зустрічі студенти випускових курсів ознайомилися з детальним календарем всупника-2024, отримали фахові відповіді на запитання про особливості цьогорічної вступної кампанії від Є. Антипіна, відповідального секретаря приймальної комісії Університету Грінченка, завідувача НМЦ стандартизації та якості освіти, кандидата педагогічних наук, доцента.

Випускники мали змогу обрати для майбутнього навчання освітньо-професійну програму другого (магістерського) рівня вищої освіти Факультету, з-поміж презентованих завідувачами кафедр і гарантами ОПП:

  • Освітньої-професійна програма 012.00.01 Дошкільна освіта (Л. Козак, гарант ОПП);
  • Освітньої-професійна програма 013.00.01 Початкова освіта (Т. Мієр, гарант ОПП);
  • Освітньо-професійні програми:
  • 00.03 Корпоративна освіта та розвиток персоналу
  • 00.04 Освітній дизайн і коучинг в освіті дорослих (Л. Хоружа, завідувач кафедри освітології та психолого-педагогічних наук).

Присутні поставили низку запитань щодо навчання на ОПП, а саме: чи є бюджетні місця та заочна форма навчання; чи обов’язково складати ЄФВВ і яке саме для вступу на зазначені ОПП; які перспективи працевлаштування по завершенню магістратури на зазначених програмах тощо. Сподіваємося, що отримані відповіді сприятимуть більш виваженому рішенню у виборі спеціальності майбутніми вступниками.

У підсумку зустрічі кожен майбутній абітурієнт отримав Пам'ятку вступника, яка містить важливі питання для подальших кроків;  а також найважливіше - підтримку від адміністрації і професорсько-викладацького складу Факультету педагогічної освіти. Підтримка наших студентів-випускників здійснюється не лише емоційно, але й у формі запланованих консультативних зустрічей для підготовки до складання ЄФВВ, організовані викладачами кафедри освітології та психолого-педагогічних наук.

Шановні випускники бакалаврату, професорсько-викладацький колектив Факультету педагогічної освіти радо продовжить взаємодію з вами та бажає успіхів на омріяному шляху!

Профорієнтація 2

Профорієнтація 3

Профорієнтація 4

Факультет у соціальних мережах