Онлайн презентація вибіркових освітніх компонент для здобувачів І курсу спеціальностей 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

 вибіркові дисципліни 2024 1  06 березня 2024 року

  06 березня 2024 року на Факультеті педагогічної освіти відбулася онлайн презентація вибіркових освітніх компонент для здобувачів І курсу спеціальностей 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

У перебігу зустрічі першокурсники ознайомилися з порядком вибору та змістом навчальних дисциплін/блоків, які сприятимуть формуванню індивідуальної освітньої траєкторії їхнього фахового становлення. Презентовані викладачами, завідувачами кафедр (Г. Бондаренко, О. Половіна, Н. Кошарна) вибіркові блоки та навчальні дисципліни розроблялися з урахуванням освітніх тенденцій в галузі дошкільної та початкової освіти, а також з урахуванням потреб здобувачів у збереженні особистісного благополуччя в складних життєвих умовах.

 З поміж запропонованих у 2024 році вибіркових дисциплін – «Інфомедійна грамотність» (розробники: Н. Вишнівська та О. Шкуренко), «Відповідальне батьківство» (розробник М. Козир); «Благополуччя дітей і педагогів» (розробник Н. Семеній), «Міжкультурна комунікація» (розробник Н. Кошарна),  «Психологічні ресурси особистості у складних життєвих умовах» (розробники: О. Музика, Ю. Савченко), «Ритміка» (розробник І. Новоселецька), «Гендерні студії» (розробник О. Мельниченко), «Профайлінг в педагогічній діяльності» (розробник І. Леонтьєва).

В перебігу зустрічі студенти отримали відповіді від розробників вибіркових освітніх компонент на запитання щодо їхнього змісту, результатів навчання; також обговорили особливості формування індивідуального навчального плану здобувача вищої освіти.

Бажаємо нашим студентам отримати задоволення від навчання та особистісно-професійного вивищення!

вибіркові дисципліни 2024 2

вибіркові дисципліни 2024 3

Факультет у соціальних мережах