Консультативна зустріч зі студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти щодо продовження навчання на освітньо-професійних програмах ФПО другого (магістерського) рівня вищої освіти

Консультативна зустріч вступ 1 4 травня 2023 року

4 травня 2023 року відбулася консультативна зустріч зі студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти щодо продовження навчання на освітньо-професійних програмах ФПО другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Ольга Котенко - декан Факультету педагогічної освіти, ознайомила студентів з перспективами та перевагами продовження навчання на магістерських освітніх програмах: 011  Корпоративна освіта та розвиток персоналу,  011 Освітній дизайн і коучинг в освіті дорослих; 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта. Детальну інформацію щодо освітніх програм студентам повідомили завідувачі випускових кафедр (Геннадій Бондаренко, Олена Половіна, Людмила Хоружа) та гаранти ОПП.

Від відповідального секретаря приймальної комісії Університету – Євгена Антипіна та методиста студентського офісу – Вікторії Ковальової, майбутні абітурієнти отримали відповіді на важливі  питання щодо особливостей вступу 2023. Зокрема, про етапи та терміни вступної кампанії,  про умови вступу на магістерські програми ФПО, про особливості реєстрації на ЄВІ та вступне випробування тощо.

Шановні випускники бакалаврату, Факультет педагогічної освіти запрошує вас до особистісного та професійного вивищення на освітньо-професійних програмах другого (магістерського) рівня вищої освіти!

Більше інформації про вступ 2023 за покликанням - https://fpo.kubg.edu.ua/informatsiya/vstupnikam.html

Консультативна зустріч вступ 2

Консультативна зустріч вступ 3

Факультет у соціальних мережах