День відкритих дверей кафедри дошкільної освіти Факультету педагогічної освіти в онлайн-форматі для вступників 2023 року.

 1 День відкритих дверей2023 бакал 1  18 квітня 2023 року

  18 квітня 2023 року відбувся День відкритих дверей Факультету педагогічної освіти  в онлайн-форматі для вступників 2023 року.

Модератор заходу Олена Половіна, гарант освітньо-професійної програми 012.00.01 Дошкільна освіта, ознайомила майбутніх абітурієнтів з перевагами навчання на Факультеті педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка; про перспективи працевлаштування випускників спеціальності 012 Дошкільна освіта; про програми обміну та особливості співпраці Університету з іноземними закладами вищої освіти.

Рада студентського самоврядування занурила учасників зустрічі в особливості освітнього процесу Факультету та активне позааудиторне життя студентів; провела віртуальну екскурсію навчальним корпусом Факультету; поділилася лайфхаками  користування цифровим кампусом Університету та ознайомила з інноваційними засобами, які супроводжують навчання.

Цікавою інформацією для майбутніх абітурієнтів поділилася випускниця бакалавріату спеціальності 012 Дошкільна освіта, а нині студентка магістратури, Катерина Гриненко. Вона поділилася власним досвідом вибору Університету та спеціальності серед багатьох інших, досвідом навчання впродовж чотирьох років і проживання в студентському гуртожитку.

Учасники зустрічі отримали відповіді на запитання щодо особливостей вступної кампанії 2023 від відповідального секретаря Приймальної комісії Київського університету імені Бориса Грінченка - Євгена Антипіна. Зокрема:  про перебіг НМТ-2023, порядок реєстрації особистого кабінету та подання заяв у ЗВО; про пільгові категорії вступників та дії в разі втрати документів про освіту тощо.

Бажаємо випускникам ЗЗСО успіхів під час вступу на омріяну спеціальність! Двері Факультету педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка гостинно відкриті для всіх, хто обрав професію ПЕДАГОГА!

2 День відкритих дверей2023 бакал 1

3 День відкритих дверей2023 бакал 1

4 День відкритих дверей2023 бакал 1

Факультет у соціальних мережах