Відкрита лекція ст. викладача Тетяни Головатенко в Університеті Міннесоти (США)

20221031 130242 31 жовтня 2022 року

                                 English version 

 

У рамках академічної мобільності (науково-педагогічне стажування) в Університеті Міннесоти – Твін Сітіз (США) 31 жовтня 2022 року відбулася відкрита лекція Тетяни Головатенко, доктора філософії, старшого викладача кафедри іноземних мов і методик їх навчання Факультету педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, для студентів та викладачів Університету Міннесоти (University of Minnesota, UofM) з теми: «Teacher Training in the Heart of Kyiv: Striving for Excellence».

На лекції були присутні студенти, аспіранти, викладачі, учасники академічної мобільності в Університеті та позаштатні наукові співробітники.

Упродовж лекції обговорювалися виклики, що постають перед системою підготовки педагогічних кадрів в Україні та інноваційні рішення Київського університету імені Бориса Грінченка щодо їх вирішення. Слухачі мали можливість ознайомитися із Цифровим кампусом Університету, системою теоретичної та практичної підготовки майбутніх учителів початкових класів, діяльністю Центру самопізнання та саморозвитку, а також Центру інноваційних освітніх технологій.

У заході взяли участь понад 30 учасників з різних країн світу, серед яких: США, Республіка Казахстан, Ізраїль. 

 

20221031 130305

20221031 113812

 

Факультет у соціальних мережах