Профорієнтаційна зустріч зі студентами Університетського коледжу

IMG-4974 20 лютого 2020 року

             English version

 

20 лютого 2020 р. відбулась зустріч представників професорсько-викладацького і студентського колективів Педагогічного інституту зі студентами випускного курсу напряму підготовки Дошкільна освіта Університетського коледжу.

До розмови про доцільність продовження навчання випускників коледжу на освітніх програмах Педагогічного інституту долучились як викладачі, так і студенти. Про особливості освітнього процесу в Педагогічному інституті розказала одна з випускниць Університетського коледжу 2018 р., а нині студентка Педагогічного інституту Сєкач Катерина. Члени студради Педагогічного інституту розказали про життя студентів ПІ, їх дозвілля, наукову та волонтерську діяльність.

Традиційним стало долучення до цього заходу співробітників НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності Університету Грінченка (зав. Даценко Т.О.), які розповіли про діяльність Університету як в Україні, так і міжнародному рівні.

Сподіваємось, що незабаром випускники Університетського коледжу стануть частиною студентської спільноти Педагогічного інституту. Адже не варто ходити по чужих світах, бо в нас НАЙКРАЩЕ!

Факультет у соціальних мережах