Збори трудового колективу Педагогічного інституту

3 copy copy copy copy copy  22 січня 2019 року

              English version

  

 

         22 січня 2019 року в Педагогічному інституті відбулися Збори трудового колективу, на яких було заслухано звіт директора про діяльність Педагогічного інституту за 2019 рік.

 

        У своїй доповіді Ольга Володимирівна Котенко зазначила, що упродовж 2019 року діяльність Інституту була спрямована на реалізацію Нової освітньої стратегії, метою якої є підвищення якості підготовки сучасного педагога через інтеграцію провідних наукових досліджень у галузі педагогічної освіти та кращих вітчизняних і зарубіжних практик, забезпечення конкурентоспроможності в системі столичної освіти та зосередилась на аналітичному узагальненні діяльності Інституту за 2019 рік за освітнім, науковим, соціально-гуманітарним напрямами.

 

        Під час звіту було представлено результати SWOT-аналізу діяльності Інституту, що висвітлили досягнення, проблеми та перспективи розвитку структурного підрозділу. В обговоренні звіту взяли участь: проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи Університету Турунцев Олександр Петрович; Герой України Прошкуратова Т.С., професор кафедри дошкільної освіти Козак Л.В., професор кафедри теорії та історії педагогіки Желанова В.В., завідувач кафедри початкової освіти Бондаренко Г.Л., старший викладач кафедри педагогіки та психології Антипін Є.Б., старший викладач кафедри іноземних мов і методик їх навчання Петрик Л.В., голова Ради студентського самоврядування Бобер М.В.

 

        За результатами таємного голосування більшістю голосів звіт був схвалений, а діяльність Педагогічного інституту за 2019 визнана задовільною.

 

        Щиро дякуємо Ользі Володимирівні за створення сприятливих умов для реалізації важливих завдань в атмосфері партнерської взаємодії, продуктивної співпраці та результативної комунікації. Бажаємо нам усім наснаги і натхнення у розвитку освітянського простору Університету!

 

Факультет у соціальних мережах