Конкурс «Словник Грінченка та сучасність»

 Головна copy  03 грудня 2019 року 

            English version

 

 

03 грудня 2019 року в Педагогічному інституті, з нагоди Грінченківської декади було проведено традиційний конкурс  «Словник Грінченка та сучасність» на кращу інтерпретацію слів Словника Бориса Грінченка на Вікі-порталі.

У конкурсі взяли участь студенти І та ІІ курсів спеціальностей «Дошкільна освіта» та «Початкова освіта» під керівництвом викладачів кафедр Педагогічного інституту. Конкурс проходив у два етапи: 

І етап передбачав розміщення до 21.11.2019 р. на Вікі-порталі посилань, зображень, відео, текстів, що доповнюють тлумачення та візуалізацію слів зі Словника Бориса Грінченка.

На ІІ-ому етапі (03 грудня 2019 р.) кожна команда представила у виступі три слова, які було розміщено на Вікі-порталі. Члени журі відзначили креативність, сценічність, музичність, риторичне мистецтво й почуття патріотизму учасників конкурсу.

Переможцями в номінаціях «Загадковість», «Звабливість», «Грайливість», «Красномовність», «Променистість», «Магічність», «Оригінальність», «Небуденність», «Самобутність», «Стильність» стали студенти: Жучинський Святослав, Олексенко Еліза, Редько Таїсія, Точило Олександра, Пахомов Єгор, Абисова Еліза, Березан Ольга, Войтенко Маргарита, Гацюк Юлія, Макушина Ольга, Марчук Анастасія.

Вітаємо всіх учасників команди Педагогічного інституту, які успішно продовжують традиції Київського університету імені Бориса Грінченка!

 

Рідні простори
У неоглядну даль зовуть.
В планах сміливих
Мріях щасливих наша суть.
Жити-любити, не повторити
Жодну мить.
Серцем горячі, з нами удача
Хай щастить.
Ми свій залишимо слід
Молодь змінює світ...

Ми молоді, а значить сильні
Ми молоді, душею вільні...


Модератори конкурсу: Юлія Волинець, Інна Кондратець, викладачі кафедри дошкільної освіти Педагогічного інституту.

 

Факультет у соціальних мережах