АДАПТАЦІЙНИЙ ТРЕНІНГ ДЛЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ

Титульна  04 вересня 2019 року

                English version

4 вересня 2019 року у Центрі самопізнання і саморозвитку Педагогічного інституту проведено адаптаційні тренінги.

Завдання тренінгу – сприяння успішній адаптації до навчання та послаблення емоційної напруги, викликаної новим середовищем, студентів-першокурсників спеціальностей «Дошкільна освіта» та «Початкова освіта».

Під час тренінгу першокурсники мали змогу познайомитися та обмінятися власним досвідом, обговорити труднощі й питання, що у них виникли під час відвідування перших занять, пошукати ресурси для їх вирішення та повчитися способам ефективної взаємодії.

До проведення тренінгу були долучені члени Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Педагогічного інституту. Зокрема, Катерина Ляцевич, студентка ІІІ курсу спеціальності «Початкова освіта», ознайомила першокурсників з освітніми локаціями в Педагогічному інституті. Також із цікавістю студенти здійснили віртуальну подорож інтернет порталом Університету.

Разом зі студентами працювали тренери – викладачі кафедри педагогіки та психології: Олена Музика – кандидат психологічних наук, доцент; Яна Матюшинець – викладач.

Бажаємо усім першокурсникам успішного навчання та насиченого і цікавого студентського життя у нашому Університеті!

 

 

 

Факультет у соціальних мережах