Тренінг «ІКТ в реалізації наукових досліджень»

2 copy copy copy copy copy copy copy copy  21 травня 2019 року

         English version

 

21 травня 2019 року, в рамках проведення Фестивалю науки в Київському університеті імені Бориса Грінченка, науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Педагогічного інституту було проведено тренінг «ІКТ в реалізації наукових досліджень» для студентів спеціальності «Початкова освіта».

Тренінг був спрямований на ознайомлення студентів з різними онлайн- платформами для реалізації наукових досліджень. Учасникам була надана можливість обрати найактуальніші онлайн-платформи, які доцільно використовувати під час навчальної та наукової діяльності.

Студентам було запропоновано розглянути функції Google сервісів та онлайн додатків, які доцільно впроваджувати в подальшій роботі з науковими текстами.

Модератори заходу: Світлана Паламар, заступник директора з наукової роботи Педагогічного інституту; Яна Матюшинець, голова наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Педагогічного інституту; Крістіна Кабанова, заступник голови наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Педагогічного інституту

Факультет у соціальних мережах