День відкритих дверей в Педагогічному інституті

17.04.19 1  17 квітня 2019 року

              English version

 

17 квітня 2019 року Педагогічний інститут Університету Грінченка радо зустрів більше 100 випускників ЗЗСО міста Києва та області. Хедлайнерами Дня відкритих дверей були студенти Педагогічного інституту, які організували захопливу програму для гостей!

Розпочався захід профорієнтаційною консультацією, під час якої учні отримали відповіді на запитання щодо особливостей вступної компанії на спеціальності «Дошкільна освіта» та «Початкова освіта» у 2019 році.

Випускники шкіл мали можливість відчути себе студентами та вдосконалити творчі, комунікативні, лідерські та інші вміння під час лінійки майстер-класів: «Професійний вибір: Я – сьогодні, Я – завтра», «Секрети аудіального розвитку», «Педагог – це тренд!», «Розвивайся, а не тільки практикуй: як застосувати стратегії вивчення іноземної мови!».

Студентська рада провела для майбутніх абітурієнтів професійно орієнтований квест, який допоміг ознайомитися з освітнім середовищем Педагогічного інституту, пізнавально та захопливо пройти такі станції, як: «#Selfie», «Наукова», «Translate please», «Ідеальний студент» та інші.

Завершився День відкритих дверей у Педагогічному інституті спільним флешмобом, фотографуванням та обміном враженнями.

 

Дякуємо педагогічним колективам ЗЗСО міста Києва та області за активну участь у заході, а саме: Скандинавській гімназії, НВК «ПОТЕНЦІАЛ», Гімназії № 136 м. Києва, ЗСШ І-ІІІ ступенів №182, НВК №30 «ЕКОНАД», СШ №265, СШ №129, КЗ «Чуднівський ліцей» та іншим.

 

Запрошуємо випускників шкіл до вступу у Педагогічний інститут Київського університету імені Бориса Грінченка!

Бо педагог – це модно! Вчити – це сучасно!

 

Факультет у соціальних мережах