День Університету Грінченка у Богуславському коледжі

DSC07105  02 квітня 2019 року

           English version

 

З метою проведення профорієнтаційної роботи з випускниками коледжу 02 квітня 2019 року відбувся День Університету Грінченка у Комунальному вищому навчальному закладі Київської обласної ради «Богуславський гуманітарний коледж імені І. С. Нечуя-Левицького».

У складі делегації були представники професорсько-викладацьких колективів кафедри дошкільної освіти і кафедри початкової освіти, а також співробітники НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності Університету. Активну участь у підготовці та проведенні цього заходу взяли члени Студентської ради Педагогічного інституту та студенти Педагогічного інституту, які є випускниками Богуславського коледжу.

День Університету Грінченка був насичений різноманітними заходами, а саме: консультпункт для випускників Богуславського коледжу «Погляд у майбутнє» (Котенко О.В., Бєлєнька Г.В., Бондаренко Г.Л., члени Студради); майстер-класи членів професорсько-викладацького колективу кафедри дошкільної освіти (Половіна О.А.; Кондратець І.В.) й кафедри початкової освіти (Сакалюк О.П. та Момот Н.О.); круглий стіл професорсько-викладацького колективу Університету Грінченка та Богуславського коледжу на тему: «Реалізація нових освітніх стратегій підготовки майбутніх фахівців».

Завершилась зустріч підписанням Договору про співпрацю між Університетом Грінченка та Богуславським коледжем, а також домовленістю щодо подальшої співпраці.

 

Факультет у соціальних мережах