День Університетського коледжу в Педагогічному інституті

1 copy copy copy  27 лютого 2019 року

                    English version

День Університетського коледжу в Педагогічному інституті

 

27 лютого 2019 року Педагогічний інститут гостинно відчинив двері для студентів випускових груп Університетського коледжу спеціальності «Початкова освіта».

Під час профорієнтаційного заходу студенти Університетського коледжу взяли активну участь в інформативному та динамічному квесті «Стежками Педагогічного інституту», під час якого Голова студентського самоврядування Інституту Анікіна Анна розказала чому молодь обирає саме Педагогічний інститут. Коледжанці «включалися» також і в освітній процес, а саме: відвідали заняття з навчальних дисциплін «Українська мова з методикою навчання», «Математика з методикою навчання» та діагностували себе у Центрі самопізнання і саморозвитку.

Особливо сподобався та запам’ятався студентам колоритний Український ярмарок, на якому гості скуштували страви традиційної української кухні, ініційований членами студентської ради Педагогічного інституту.

У консультпункті «Погляд у майбутнє» коледжанці отримали вичерпні відповіді на запитання щодо особливостей вступної компанії 2019 року. Директор Педагогічного інституту Котенко Ольга Володимирівна ознайомила студентів із перевагами навчання в нашому Інституті, можливостями займатися науковою роботою, перспективами працевлаштування випускників.

Завершилась зустріч спільним фото та обміном враженнями.

Факультет у соціальних мережах