ІV Грінченківська наукова зимова школа для аспірантів і докторантів

1 Obl  З 18 по 22 лютого 2019 року

                  English version

З 18 по 22 лютого 2019 року магістранти, аспіранти, докторанти у галузі знань 01 «Освіта / Педагогіка» відвідали заходи у межах IV Грінченківської наукової зимової школи, основним завданням якої було формування дослідницької компетентності молодих учених, популяризація педагогічного знання, розширення пізнавального поля їх наукових інтересів.

Вперше до роботи наукової зимової школи було залучено міжнародних науковців, зокрема запрошеним спікером був заступник директора Інституту наук про виховання Єзуїтського університету Ігнація в Кракові, доктор філософії з педагогіки, доцент, Ярослав Чарчула.

Учасники школи, серед яких були як молоді вчені Університету, так і науковці з різних куточків України, мали можливість прослухати лекції, відвідати майстер-класи та практикуми провідних фахівців у освітній сфері, поспілкуватись з запрошеними вітчизняними та зарубіжними спікерами.

         За своїм змістом програма роботи школи передбачала знайомство слухачів з різними науковими інституціями: Національною академією педагогічних наук України, Державною науково-педагогічною бібліотекою України імені В.О. Сухомлинського, Американською бібліотекою імені Віктора Китастого Національного університету «Києво-Могилянська академія» та Київським університетом імені Бориса Грінченка.

Координатор наукової зимової школи: Л. Л. Хоружа, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри теорії та історії педагогіки Київського університету імені Бориса Грінченка

Факультет у соціальних мережах