«Наукові дослідження – це творчий процес»

Титульна 14 листопада 2018 року

 

English version

 

14 листопада 2018 року відбувся круглий стіл «Наукові дослідження – це творчий процес», організований Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Педагогічного інституту.

 З вітальним словом до учасників круглого столу звернулися Паламар Світлана Павлівна, заступник директора з наукової роботи Педагогічного інституту та Матюшинець Яна Володимирівна, голова наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Педагогічного інституту.

На засіданні було презентовано особливості написання студентських наукових робіт (проектів) з актуальних проблем педагогіки та психології й методики реалізації наукових досліджень (першого) бакалаврського та (другого) магістерського освітніх рівнів.

Доброзичлива атмосфера сприяла невимушеному жвавому обговоренню та зацікавленості учасників у заявленій проблематиці.

Впевнені, що подальші наукові заходи наукового товариства активізують та сприятимуть вивищенню наукових пошуків майбутніх фахівців з дошкільної та початкової освіти.

 

Модератори заходу: Світлана Паламар, заступник директора з наукової роботи Педагогічного інституту; Яна Матюшинець, голова наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Педагогічного інституту.

 

Факультет у соціальних мережах