Конкурс наукових проєктів

photo 2023 04 26 17 11 56 21 квітня 2023 року
 
 21 квітня у рамках  Всеукраїнської науково-практичної конференції "Дослідження молодих вчених: від ідеї до реалізації" студенти І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 012 «Дошкільна освіта» Факультету педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка:  Кирієнко Анастасія Миколаївна, Крушинська Марія Юріївна, Лєснікова Анастасія Олександрівна, Мастерук Дар’я Володимирівна взяли  участь у конкурсі наукових проєктів з темою наукового проєкту: ”Сторінка у Facebook “Academic integrity: відповідальність за її недотримання”. Напрям: Наука та освіта: утвердження академічної доброчесності та наукової етики.

Метою проєкту було створення сторінки в соціальній мережі Facebook  “Academic integrity: відповідальність за її недотримання” з розміщенням на ній візуальної реклами, з метою сприяння дотримання академічної доброчесності викладачів та студентів для професійного успіху в сфері освіти. За результатами, підсумку конференції журі визначило проєкт учасників  номінацією "Якісний проєкт"
Вітаємо переможців Факультету педагогічної освіти  у наукових проєктах, було дійсно цікаво та корисно. Студентська спільното, робіть перші кроки у проведення власних наукових досліджень!

photo 2023 04 26 17 11 56

 

Факультет у соціальних мережах