Збори Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Педагогічного інституту

 30 10 2020 nt  27 жовтня 2020 року

   27 жовтня відбулися збори Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Педагогічного інституту.

Голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Педагогічного інституту Науменко Марина Сергіївна представила звіт за 2019-2020 навчальний рік. За визначений період було організовано і проведено ряд заходів, зокрема: квест «Український правопис: знаю, пишу грамотно!», лекцію «Дистанційне навчання: виклик часу чи вимушена необхідність?», у рамках Грінченківської декади проведено наукову вікторину «Борис Грінченко: відомий і невідомий». Було проведено вебінар «Академічна культура дослідника в освітньому просторі». Члени наукового товариства стали учасникам освітологічних дебатів-2020 «Дистанційне навчання в системі забезпечення якості вищої освіти: переваги та ризики», а також взяли участь у щорічній Всеукраїнській науково-практичній конференції «Дослідження молодих вчених: від ідеї до реалізації», у Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «Дослідження молодих вчених: від ідеї до реалізації», де відбувся конкурс проєктів. Команда наукового товариства Педагогічного інституту презентувала проєкт за напрямом «Наука та ІТ: інформаційна безпека в умовах становлення мережевого суспільства» під назвою «Безпечне дитинство: світ цифрових технологій і діти раннього віку» та виборола І місце.

За період перебування на посаді очільниця наукової молоді Педагогічного інституту налагодила ефективну діяльність здібних студентів та згуртувала креактивну команду, яка продовжуватиме працювати і на наступний рік.

На зборах одноголосно підтримали рішення залишити незмінним склад Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Педагогічного інституту.

Вітаємо Науменко М.С та Бабич В.С. з обранням на посаду голови та заступника голови Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Педагогічного інституту. Бажаємо натхнення і творчості, нових ідей і їх успішної реалізації!

30 10 2020 nt 1

30 10 nt

Факультет у соціальних мережах