Тренінг «Наукове дослідження студента: від ідеї до реалізації»

Титульна 14 березня 2019 року

 14 березня 2019 року відбувся тренінг «Наукове дослідження студента: від ідеї до реалізації» організований Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Педагогічного інституту для студентів спеціальності «Початкова освіта».

 У перебігу тренінгу було презентовано особливості написання та типи тез, упорядкування ідей, використання даних та інформації. Також було визначено особливості огляду літератури і використання візуалізації даних та поради для успішної презентації.

Студенти на заході мали можливість розглянути основні помилки під час написання наукових тез і проаналізувати можливі способи представлення результатів наукового дослідження у наукових публікаціях.

Тренінг викликав неабияку зацікавленість у студентів. Бажаємо успіхів і натхнення усім учасникам тренінгу у написанні наукових тез!

 

Модератори заходу: Світлана Паламар, заступник директора з наукової роботи Педагогічного інституту; Яна Матюшинець, голова наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Педагогічного інституту.

 

Факультет у соціальних мережах