«Молодь у змінах: освіта, наука, проекти»

12 19 2017 molod19 грудня 2017 року

 

 

English version

19  грудня 2017 р. у Педагогічному інституті відбувся перший відкритий семінар на тему: «Молодь у змінах: освіта, наука, проекти», організований Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка.

Запрошеними гостями стали: Євген Малежик (к.ф-м.н., засновник і керівник соціальної мережі для науковців Sсience-Community.org); Катерина Сізоненко (магістрантка спеціальності «Початкова освіта», переможниця наукових конкурсів на всеукраїнському та міжнародному рівнях, вчитель приватної Гімназії «А+»); Анастасія Трофімченко (магістрантка спеціальності «Менеджмент», громадська діячка, стипендіатка Кабінету міністрів України, вчитель приватної Гімназії «А+»). Учасниками семінару стали студенти першого курсу спеціальностей «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта».

Під час зустрічі було представлено лайфхаки пошуку міжнародних грантів, освітніх і волонтерських програм джерел для особистісного та професійного розвитку. У процесі обговорення учасники звернули увагу на важливість і необхідність мати активну життєву позицію, адже це дозволяє досягати бажаних результатів у різних сферах й допомагати іншим змінювати оточуючий світ на краще.

Щиро дякуємо нашим спікерам та учасникам семінару за конструктив і гарний настрій!

Факультет у соціальних мережах