Відкрите тренінгове заняття на тему: “Використання корпоративної пошти в освітньому процесі ВНЗ”

04.27.201525 квітня 2015 року

 

 

24.04.2015 року відбулося відкрите тренінгове заняття на тему: “Використання корпоративної пошти в освітньому процесі ВНЗ” під керівництвом Нестеренко Анни Вікторівни, викладача кафери початкової освіти та меодик природничо-математичних дисциплін та за участю тьютерів-студентів першого року навчання: Шпанчук Юлії, Николюк Вікторії, Бевзи Оксани, Костюк Ярослави, Варварук Марії.

Це заняття було надзвичайно продуктивним як для викладачів так і для студентів. Присутні набули нових знань та вмінь щодо використання корпоративної пошти в освітньому процесі університету. Учасники тренінгу навчилися використовувати можливості хмарного диску: вони створювали, зберігали та передавали інформацію з диску домена kubg.edu.ua, і, як результат цієї роботи, стала власна анкета викладачів для студентів спеціальностей «Початкова освіта» і «Дошкільна освіта» щодо вивчення стану засвоєння ними знань під час проведення освітніх заходів.

Всі учасники тренінгового заняття були задоволені виконаною роботою та внесли пропозицію про організацію тренінгів, на яких б розглядались питання практичного використання можливостей ІКТ в початковій освіті.

Факультет у соціальних мережах