День здоров'я «Ми грінченківська сім’я, ми за рух і за життя!»

04.24.201523 квітня 2015 року

 

 

Третій день тижня кафедр початкової освіти та методик природничо-математичних дисциплін і дошкільної освіти відзначився проведенням Дня здоровя під девізом: «Ми грінченківська сімя, ми за рух і за життя!», в рамках якого відбулися наступні заходи: флеш-моб, фіто-бар, Свято руху та здоровя (модератори заходу: Ващенко О.М., Гаращенко Л.В., Вишнівська Н.В., Нестеренко А.В., Довбня С.О., Стаєнна О.О., Літіченко О.Д., Набільська О.В., Паламар С.П., Лахтадир О.В., Євдокимова Л.Г., Соляник Т.В.)

О 11.15 на центральній алеї навчального корпусу Педагогічного інституту студентами початкової та дошкільної освіти організовано флеш-моб, під час якого учасники із задоволенням виконували спортивні вправи під супровід сучасної музики.

Родзинкою Дня здоров’я стало запрошення учасників флеш-мобу та усіх бажаючих відвідати фіто-бар. Підготовлені викладачами і студентами першого курсу ОКР «Магістр» спеціальності «Дошкільна освіта» ароматичні трав’яні напої дали можливість закріпити знання про цілющі властивості дарів природи та сприяли створенню позитивної атмосфери Дня руху та здоров’я. Заслуговує на увагу креативність назв фіто-чаїв («Інтелектуальний», «Таємничий», «Колисковий», «Креативний» тощо) та цікаві побажання, що супроводжували чайну церемонію.

О 13. 00 у спортивній залі Педагогічного інституту яскраво, динамічно і цікаво проходило Свято руху і здоров’я, в якому взяли участь студенти-першокурсники дошкільної і початкової освіти (ПОб-1-14- 0д., ПОб-2-14- 0д., ДОб-2-14- 0д., ДОб-3-14- 0д.). Мета цього свята – залучити всіх студентів Педагогічного інституту до активного способу життя.

До проведення свята також долучилися освітні заклади, з якими співпрацюють кафедри дошкільної освіти і початкової освіти та методик природничо-математичних дисциплін. Учні початкової школи НВК «Домінанта», Школи №330 «Русанівка», Крехаївської ЗОШ І-ІІ ступенів продемонстрували спортивні танці, рухливі вправи, динамічні рухи під музичний супровід.

Окрасою свята стала спортивна естафета, під час якої змагалися об’єднані команди школярів та магістрів дошкільної і початкової освіти. Завершилося свято колективним виконанням спортивних рухів під ритмічну музику та нагородженням найактивніших учасників.

Факультет у соціальних мережах