Випуск студентів заочної форми навчання ОКР «Бакалавр»

03.06.201504 березня 2015 року

 

 

04 березня 2015 року відбувся випуск студентів заочної форми навчання  ОКР «Бакалавр» напрямів підготовки «Дошкільна освіта» та «Початкова освіта».  
На урочистості завітав проректор з науково-методичної та навчальної роботи Університету Олексій Борисович  Жильцов. Вітаючи випускників з такою важливою подією в їхньому професійному житті, Олексій Борисович закликав не зупинятися на досягнутому. З вітальним словом виступив і директор Педагогічного інституту Віктор Іванович Юрченко. Також до привітань студентів-випускників долучилися доктор педагогічних наук, професор Бєлєнька Ганна Володимирівна та доктор педагогічних наук, професор Мартиненко Світлана Миколаївна. Не залишились осторонь і студенти денної форми навчання, які подарували  всім присутнім хороший настрій, заспівавши улюблені пісні.
Дипломи отримали більше 200 випускників..Вдячні бакалаври вручили директору Подяку і солодкий подарунок. 
По завершенню урочистостей всі зібралися для колективного фото.  Святкове піднесення панувало в корпусі – студенти, їх рідні і близькі обмінювалися враженнями, робили фото на згадку, цікавилися умовами продовження навчання. 
Бажаємо нашим випускникам професійних здобутків і чекаємо в студентських аудиторіях в новому навчальному році!

Факультет у соціальних мережах