Батьківська конференція «Роль родинного та суспільного виховання у формуванні свідомого патріотизму дитини дошкільного віку»

02.25.2015 copy25 лютого 2015 року

25 лютого 2015 року на базі СШ№35 м. Києва відбулась батьківська конференція «Роль родинного та суспільного виховання у формуванні свідомого патріотизму дитини дошкільного віку». В роботі семінару прийняли участь провідні фахівці з питань дошкільної освіти, вихователі дошкільних навчальних закладів, представники батьківських комітетів та ін.

З доповідями виступили: Бєлєнька Ганна Володимирівна, заступник директора з наукової роботи Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка, професор кафедри дошкільної освіти, доктор педагогічних наук (тема доповіді «Формування громадянської позиції та основ патріотизму в дошкільному віці»); Машовець Марина Анатоліївна, заступник директора з навчально-методичної роботи Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка, професор кафедри дошкільної освіти, кандидат педагогічних наук (тема доповіді «Родинне коло як джерело моральності людини»).

Учасники і гості семінару висловлювали власну думку з проблеми, приймали участь у дискусії, ділились власним досвідом тощо.

Факультет у соціальних мережах