Свято до Дня Святого Миколая

17.12.201417 грудня 2014 року

 

 

Продовжуючи добру традицію співпраці з бібліотекою ім. В. Маяковського, студенти Педагогічного інституту ІІ курсу групи ДОб-2-13-4.0д 17 грудня в гостинних стінах бібліотеки вже традиційно провели свято до Дня Святого Миколая.

На маленьких мешканців Русанівки чекала надзвичайно захоплююча вистава «Лісові гості царівни Несміяни», у якій кожен міг взяти участь та відчути себе рятівником Новорічних свят: діти із захопленням слухали пісні у виконанні студенток, не відриваючи погляду спостерігали за кожним танцювальним рухом, а також із неабияким задоволенням самостійно декламували вірші. Окрім цього, малеча змагалась у спритності та уважності, граючи у веселі ігри та конкурси, завзято відгадували загадки та хором підспівували.

Звісно, яке ж свято – без сюрпризів? У подарунок малеча отримала солодощі та книги, пообіцявши ділитись між собою вже прочитаними історіями.

Ми щиро вдячні колективу бібліотеки ім. В. Маяковського за створення умов для творчого і професійного розвитку наших студентів, педагогам школи № 137 за чемних, вихованих і талановитих учнів 3-В та 4-В класів, а також дітям – за участь, активність і щирі посмішки.

{gitube vid:=ptNTautvKwo&feature=youtu.be}

Факультет у соціальних мережах