Виховна година «Ми на варті миру й щастя» з нагоди 23-ої річниці Збройних Сил України

11.12.201411 грудня 2014 року

 

 

11 грудня 2014 р. у Педагогічному інституті відбулася непересічна подія - студенти-грінченківці та ліцеїсти Київського військового ліцею імені Івана Богуна спільно провели виховну годину «Ми на варті миру й щастя» з нагоди 23-ої річниці Збройних Сил України.
Участь у цьому заході брали як учасники, так і запрошені. Дівчата співали, танцювали, декламували вірші, а ліцеїсти подарували присутнім чудову пісню, яка просто заворожила юних студенток.
Ведучі провели вікторину для хлопців «Знавець військової теорії», а конкурс на уважність «Ліворуч! Праворуч!» об`єднав разом майбутніх офіцерів та дівчат. Після офіційної частини студентки разом з ліцеїстами мали можливість ближче познайомитись і поспілкуватись за чашечкою гарячого чаю в студентській їдальні.
Щира вдячність Галині Іванівні Ульянич за гостинну екскурсію у «Музеї українського побуту», куратору групи Коробковій Анастасії Олександрівній, завідувачу кафедри дошкільної освіти О.А. Половіній та старшому викладачу Ю.О. Волинець за допомогу та безпосередню участь у проведенні, а також Юрію Леонідовичу Мельничуку за патріотичне виховання студентської молоді та сприяння у плідній співпраці між нашими навчальними закладами.

Факультет у соціальних мережах