Бібліотечний урок

10.20.201420 жовтня 2014 року

 

 

У бібліотеці ім. В. Маяковського 20 жовтня 2014р. відбувся бібліотечний урок : «На допомогу майбутньому педагогу: фонд навчальної літератури».
Якщо бажаєш, щоб корисна інформація сприймалась, вона повинна бути цікавою. Бібліотечний урок – не виняток. Коли 67 майбутніх педагогів –вихователів, студентів університету імені Бориса Грінченка слухали бібліографа як зачаровані, ми були вражені! Ще більше вразила кількість конкретних питань від студентів щодо фонду, роботи з каталогами, пошуку інформації. Ще минулого року, проводячи виїзний бібліотечний урок в педагогічному інституті, ми зрозуміли: треба скорочувати відстань між вузом і бібліотекою. Вважаємо, нам це вдається. І ще: інтернет – не конкурент бібліотеці, якщо до бібліотечної роботи підходити правильно і з відкритою душею.
Особлива вдячність небайдужим наставникам студентів-дошкільників, без турботливої допомоги яких ця зустріч могла б не відбутися: Бєлєнькій Ганні Володимирівні, Шинкар Тетяні Юріївні, Коробковій Анастасії Олександрівні.

Факультет у соціальних мережах