Семінар «Екологічне просвітництво батьків дітей дошкільного віку»

10.09.201409 жовтня 2014 року

 

 КП «Київський міський Будинок природи», Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київради (КМДА) за підтримки Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київради (КМДА) та Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка 09 жовтня 2014 року проводили семінар «Екологічне просвітництво батьків дітей дошкільного віку». Були присутні методисти та вихователі дошкільних навчальних закладів, представники наукових, державних природоохоронних установ, студенти університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка.

На семінарі викладачі кафедри дошкільної освіти презентували результати науково-методичних досліджень, зокрема:

1.Зміст та організація праці в природі з дітьми дошкільного віку. Бєлєнька Ганна Володимирівна, заступник директора з наукової роботи, д. пед. н., професор кафедри дошкільної освіти.
2.Природа великого міста і діти дошкільного віку. Машовець Марина Анатоліївна, заступник директора з навчально-методичної роботи, к. пед. н., професор кафедри дошкільної освіти.
3.Організація дозвілля дітей та батьків на матеріалі екскурсій до музеїв природничого спрямування. Половіна Олена Анатоліївна, завідувач кафедрою дошкільної освіти, доцент, к. пед. н.
4.Роль батьків у формуванні емоційно-ціннісного ставлення до природи у дітей дошкільного віку. Довбня Софія Олегівна, старший викладач кафедри дошкільної освіти.
Також учасники семінару ознайомилися з експозицією виставок акваріумних риб та рослин та виставкою фотографій «Люби і бережи».

Факультет у соціальних мережах