Навчально-виробнича екскурсія «Традиції духовного та фізичного виховання дітей в епоху Київської Русі»

10.04.20144 жовтня 2014 року

 

4 жовтня 2014 р., до Дня працівників освіти було проведено навчально-виробничу екскурсію «Традиції духовного та фізичного виховання дітей в епоху Київської Русі» у історичному парку Київська Русь”. У екскурсії взяли участь студенти спеціальностей Дошкільна освіта іПочаткова освіта, а також викладачі, члени Ради молодих учених Педагогічного інституту.

Під час екскурсії студенти і викладачі ознайомились з центром культури та історії Київської Русі у розмірах його історичного центру, відомого як Дитинець (Кремль) Києва або Град Володимира. Учасники екскурсії оглянули моделі найбільш відомих будівель стародавнього Києва, відтворених на основі історичних даних: палац князя Володимира, палац княгині Ольги, Федорівський монастир, Десятинна церква, Ярославів двір, ротонда, гридниця та інші, а також взяли участь у тематичних майстер-класах і виставах, що відтворюють етнокультурні традиції українського народу.

За організацію і проведення чудової екскурсії дякуємо старшому викладачу кафедри початкової освіти та природничо-математичних дисциплін Романенко Людмилі Віталіївні.

 

 

Факультет у соціальних мережах