З днем народження!

Вельмишановний Вікторе Івановичу!

 

          У цей прекрасний вересневий день, коли яскраво світить сонце і осінніми барвами встеляється земля, прийміть найщиріші вітання з Вашим днем народження і побажання здоров’я, добра, світлих прийдешніх днів і творчого натхнення, наснаги у здійсненні планів та задумів.

         Ви – справжній педагог і прекрасний керівник. Вас цінує і любить увесь наш великий і дружній колектив за непересічний розум, незалежний характер, духовне багатство і вміння бачити і цінувати кожного.

Ваші думки і вчинки проміняться добром і душевною щедрістю, Ваше мудре і добре слово несе злагоду, спокій, радість праці, породжує віру в себе. Ваші стосунки з людьми безпосередні й         щирі. Ви не боїтесь довіряти людям, покладатися на їхню ініціативу і самовіддану працю, і в цьому виявляється справжнє педагогічне співробітництво.

Тож нехай кожний новий день збагачує Вас цікавими ідеями, а душа квітне любов’ю до людей і гордістю за величне покликання Вашої професії. Нехай добром і щирістю стеляться Вам життєві дороги, кожна мить життя буде завжди прекрасною, неповторною й багатогранною.

Нових здобутків Вам і перемог! Світла і радості у Вашій оселі, родині, серці!

З повагою, студенти,

викладачі та співробітники

Педагогічного інституту

 

x b0e7a703

Факультет у соціальних мережах