Зустріч студентів 1-го курсу Педагогічного інституту з ректоратом Університету

09 23 201423 вересня 2014 року

 

 

23 вересня 2014 р. відбулася зустріч студентів 1-го курсу Педагогічного інституту з ректоратом Університету. Зустріч розпочалася вступною промовою Ректора – Віктора Олександровича Огнев’юка, далі продовжилась діалогом студентів з ректоратом.
У своєму виступі Віктор Олександрович ознайомив студентів з  актуальними питаннями  функціонування освітньої галузі в сучасних умовах, питаннями корпоративної культури та ціннісних орієнтирів Університету.
Основну увагу було приділено особливостям університетського стандарту освіти та якості надання освітньої послуги в Київському університеті імені Бориса Грінченка.
Ректор звернувся до першокурсників не тільки як до студентів, а й як до громадян, із закликом до розуміння особистої відповідальності за власну поведінку, адже всі ті цінності, що набуває людина протягом свого життя, і є підґрунтям для її подальшого морального вибору.
Першокурсники мали можливість поставити запитання, що стосувалися навчального процесу, соціально-гуманітарної взаємодії, діяльності органів студентського самоуправління.
Виступи студентів засвідчили про високий рівень мотиваційної готовності до навчання, опанування необхідними знаннями, які дадуть їм можливість стати високопрофесійними фахівцями у галузі «Педагогічна освіта».
Сподіваємось, що першокурсники стануть гідними звання студента- Грінченківця!

Факультет у соціальних мережах