Тренінгові заняття з першокурсниками Педагогічного інституту

09.12.2014з 8 по 12 вересня 3014 року

 

 

Вже традиційно, завдяки налагодженій співпраці Студентського наукового товариства та Ради студентського самоврядування нашого Інституту з 8 по 12 вересня 2014 року були організовані та проведені тренінги для першокурсників «Формування лідерських якостей у студентів - першокурсників».
Метою тренінгів є знайомство між собою, зменшення негативного впливу адаптаційного процесу на особистість студента-першокурсника, формування у колективі загалом та у кожного його члена зокрема навиків взаєморозуміння, взаємодопомоги та дружньої атмосфери, що сприяють саморозкриттю і самовдосконаленню усіх учасників тренінгу. У групах створюється психологічний клімат довіри та групової взаємодії. Формується партнерська установка у спілкуванні, вміння бути на рівних із членами групи, оволодіння навичками спільного вирішення завдань.
Під час зустрічей  студенти дізнавалися про основи корпоративної культури, активну громадянську позицію, соціальну відповідальність та традиції Університету
Вправи : «Рулетка знайомств », «Різноманітність імен», «Люди до людей», «Корабель», «Зробимо фігурку», «Автопортрет»; бліц - опитування на тему : «Що дасть мені група ? Що я можу дати групі?», не лише підняли першокурсникам настрій та допомогли їм сміливіше проявити свої таланти й лідерські здібності, але й сприяли «народженню » нових членів Ради студентського самоврядування, СНТ та перспективних «генераторів ідей», котрі зможуть робити життя Педагогічного інституту кольоровим та яскравим.
Комплекс ігор на знайомство, проведених студентським активом, допомогли здружити студентів між собою та сприяли ближчому розумінню одногрупників один одного у міжособистісних стосунках.
Тренінги були надзвичайно насиченими, веселими та яскравими!

 

Факультет у соціальних мережах