УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ

06.25.201425 червня 2014 року

 

 

25 червня 2014 року в актовій залі навчального корпусу №1 відбулася надзвичайна подія – вручення дипломів випускникам Педагогічного інституту ОКР «Магістр», «Спеціаліст», «Бакалавр» денної форми навчання. Дипломи про вищу освіту отримали 353, з них – 47 дипломів з відзнакою!
З успішним закінченням навчання, від щирого серця, випускників привітали ректор Університету, доктор філософських наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України – Віктор Олександрович Огнев’юк, куратор Інституту – кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з науково-методичної та навчальної роботи – Олексій Борисович Жильцов та директор Педагогічного інституту – кандидат психологічних наук, доцент – Віктор Іванович Юрченко.
Дуже гарним подарунком для наших випускників було запальне танго від Наталії Сидоренко та Сергія Назарова та музична композиція у виконанні ансамблю «New song».
Зі словами вдячності до присутніх звернулася випускниця Дмитрук Олена, магістр «Початкової освіти», яка запевнила, що знання, отримані в Університеті – є міцною запорукою успішного старту перших кроків трудового життя.
Ми бажаємо нашим випускникам великих успіхів та сподіваємося, що вони гордо пронесуть звання випускника Київського університету імені Бориса Грінченка!!!

 

Факультет у соціальних мережах