«Формування екологічної культури засобами дитячої художньої літератури»

06.11.201411  червня 2014 року

11 червня 2014 року в Київському міському будинку природи відбувся черговий науково-практичний семінар. На ньому розглядалася проблема   «Формування екологічної культури засобами дитячої художньої літератури». Ця подія збіглася у часі із відзначенням десятиліття діяльності Будинку природи. З нагоди ювілею та за організацію і проведення освітньо-просвітницьких акцій спільно з Педагогічним інститутом колективу Будинку природи була оголошена подяка.
Викладачі та студенти Педагогічного інституту виступили перед методистами та вихователями дошкільних навчальних закладів міста Києва з проблеми формування екологічної компетентності дітей дошкільного віку в сучасних умовах вирішення важливих завдань природоохоронної діяльності у нашому місті.
Доповіді Машовець М.А., Половіної О.А. викликали інтерес в учасників семінару та спонукали до активного обговорення порушених питань.
Виступи Карнаухової А.В., Довбні С.О. містили практичні поради та рекомендації, необхідні для організації змістовної екологічної діяльності з дітьми різного віку. Студенти Стеблянко Яна та Сахацька Тетяна представили результати власних наукових досліджень питань використання творів художньої літератури екологічного змісту та розробки ІКТ-проектів у вирішенні завдань екологічного виховання дітей старшого дошкільного віку.
В роботі семінару взяли участь представники дитячого журналу «Пізнайко» та фахового журналу «Дошкільне виховання».
Учасники семінару відзначили його результативність, своєчасність  і актуальність, зважаючи на початок літнього оздоровчого періоду в дитячих садках міста.

Факультет у соціальних мережах