Міжнародний день сім’ї

05.15.2014 315 травня 2014 року

 

 

Батьки і діти, діти і батьки,
нерозділиме і одвічне коло.

Якої б національності ми не були, в якій би країні не проживали, якою б мовою не говорили, але слова: мама, тато, родина -  рідні для всіх. Саме тому 15 травня у теплому, родинному колі Педагогічний інститут відзначив Міжнародний день сім’ї. Почесними гостями свята були батьки студентів з різних регіонів України, професорсько-викладацький склад та ветерани мікрорайону «Русанівка».
Початком свята стала символічна пісня «Подзвони мені», яка розчулила глядачів до сліз, адже наші рідні і близькі завжди чекають на наш дзвінок. З вітальним словом до присутніх звернувся директор Педагогічного інституту Юрченко Віктор Іванович та нагородив батьків Подяками.
Глибокі за змістом вірші про батьків, Батьківщину, українські символи не оминули жодного серця. Цікавою родзинкою свята був конкурс, де за описом подій з дитинства батьки розпізнавали свою дитину, за що були нагороджені медалями та вітальними листівками від ректора Університету Огнев’юка Віктора Олександровича.
Море емоцій та позитиву отримали глядачі від запального танцю, оригінальних КВНівських мініатюр та акторської майстерності виконання. Традиційно свято закінчилось виконанням Гімну Університету та родинним фото на згадку.

 

Факультет у соціальних мережах