Конкурс дитячих малюнків (організований фондом Олеся Маляревича)

05.15.201415 травня 2014 року

 

 

Протягом останніх двох тижнів у бібліотеці ім. В. Маяковського проходив конкурс дитячих малюнків (організований фондом Олеся Маляревича), присвячений Дню Перемоги «Для мене День Перемоги – це…». Колектив бібліотеки запропонував нашим студентам-першокурсникам виступити у ролі незалежного журі і обрати кращі роботи.
Студенти поставилися до пропозиції з тривожною радістю:

 

Коли нас запросили в бібліотеку Маяковського оцінити дитячі малюнки, я спочатку розгубилась, бо об’єктивно оцінювати робити діток назвичайно складно. Але, побачивши їхні творіння, я була в захваті. Діти серйозно та з повагою поставилися до цього завдання. Їхні роботи викликали  у мене тільки позитивні емоції.
Я пишаюсь нашими дітьми, які вже з дитинства розуміють, наскільки важливим є наше сьогодення. © Литвиненко Катерина

 

Що нам доведеться оцінювати роботи дітей в бібліотеці Маяковського я знала раніше. Навіть відмовлялась спочатку. Бо брати на себе таку відповідальність, обирати кращих – важко.
Малювали діти на одну тему: «Для мене День Перемоги - це ...». Були представлені роботи різних вікових груп: 5-10-ти та 11-15-ти років.
Всі діти талановиті й гарно малюють. Ми об’єктивно підійшли до оцінки й обирали, хай не самі гарні (де рівно виведені контури), а роботи, в яких дітлахи розкривали своє особисте бачення теми.
Ми обирали по 5 кращих робіт у кожній віковой групі © Науменко Марина

 

Маленькі художники намалювали стільки чудових малюнків, що нам було дуже непросто вибрати 5 кращих з них.
Ми побачили дуже багато талановитих дітей, особливо в молодшій групі - 5-7 років. Всі насправді малюють дуже добре.
Тема малюнків для всіх була одна – «День перемоги». Дітки зображували у своїх роботах те, як вони розуміють цей радісний і в той же час сумний день нашої історії.
Я була дуже вражена, коли я знайшла в цих малюнках стільки розуміння, тепла, глибини думки та любові. І я думаю, що кожний, хто бачив ці роботи, не міг залишитися байдужим. © Гасюк Ольга

 

Цей конкурс не залишив нікого байдужим.
Шана і вдячність ветеранам – в пам’яті та діях наймолодших громадян.

 

 

Факультет у соціальних мережах