"Пісні воєнних років"

 05.05.20145 травня 2014 року

 

 

Співпраця Педагогічного інституту та бібліотеки ім. В. Маяковського Дніпровського р-ну м. Києва з кожним днем міцнішає та розширюється. Це  спільні заходи для школярів мікрорайону Русанівка та студентів Інституту: свята, виховні години, лекторії, зустрічі з цікавими людьми.

05 травня 2014 року студенти І курсу напряму підготовки «Дошкільна освіта» на запрошення бібліотеки відвідали тематичний вечір до Дня Перемоги «Пісні воєнних років».

 

Сьогоднійшній похід до бібліотеки Маяковського з нагоди Дня Перемоги розчулив і зворушив нас. Наздвичайно вразило те, з якою пошаною поставилися працівники бібліотеки до цього виховного заходу. Гра на гітарі, старі воєнні пісні у живому виконанні, відеопрезентації цінних архівів воєнних часів, - все це справило на нас надзвичайно сильне враження. Прослухані пісні змусили кожного задуматись над тим, що потрібно цінити кожну хвилину нашого життя у вільній, незалежній країні; з повагою ставитися до рідних країв, за які воювали наші діди та прадіди; шанобливо ставитися до ветеранів, які потом і кровю відстоювали наше сьогодення. 

Ми дякуємо працівникам бібліотеки Маяковського за ті емоції, як вони нам подарували! © Литвиненко Катерина

 

Сьогодні студенти Педагогічного інституту, а саме перший курс напряму підготовки «Дошкільна освіта», відвідали захід до Дня Перемоги, який проходив у бібліотеці імені Маяковського. До бібліотеки прийшли не тільки студенти, але й декілька ветеранів. Ми мали честь поспілкуватися з ними і послухати про страшні події тих років з перших вуст. Також було цікавим послухати історії, які переповідали працівники бібліотеки. Розчулили нас й воєнні пісні, які заспівала під гітару одна із співробітниць бібліотеки. Після завершення заходу ми всі залишилися під великим враженням від почутого і пообіцяли повернутися туди знову. © Починок Дарія

 

 

Факультет у соціальних мережах