Зустріч зі студентами-сиротами

03.24.201424 березня 2014 року

 

 

Діти-сироти – це соціальна категорія студентів, яка потребує особливої уваги та  підтримки. Саме тому 24 березня відділом виховних технологій Педагогічного інституту була проведена зустріч з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування. На зустріч була запрошена методист НМЦСГВ та ОДС Сало Ганна Вікторівна, яка ознайомила студентів з соціальним захистом, державними утриманнями та виплатами, які визначаються нормативно-правовою базою та законами України.
Позитивний настрій та неформальне, конструктивне спілкування забезпечив тренінг: «Як бути Людиною серед людей», який сприяв зміцненню віри у власні сили, розвитку міжособистісних стосунків. Студенти змогли відкрито поділитися своїми думками, переживаннями, почуттями та змогли розширити діапазон пізнання власного «Я».
Стартовою вправою тренінгу стало «Знайомство», що дало змогу ближче познайомитись та дізнатись про життєві пріоритети кожного. «Мульт-Асоціація» ще раз підвердила, що головними людськими рисами повинні бути позитив, відкритість, щирість та підтримка. Емоційно чуттєвим закінченням стала «Нитка єднання», яка поєднала всіх учасників спільними цінностями, які характерні Людині.
Тренінг пройшов у дуже сприятливій, позитивній і дружній атмосфері.
Отже, головним нашим завданням  є педагогічна підтримка і допомога кожній особистості в її становленні та самореалізації.

Факультет у соціальних мережах