Перспективне партнерство

12.17.201317 грудня 2013 р.

 

 

Днями відбулася зустріч співробітників кафедри початкової освіти та методик природничо-математичних дисциплін та членів студентського наукового товариства кафедри з працівниками Центру практичної підготовки під керівництвом Т.С. Прошкуратової.
Викладачі кафедри та студенти познайомились з оновленою матеріально-технічною базою Центру практичної підготовки, предметно-тематичними кабінетами. Тамара Сергіївна Прошкуратова окреслила перспективні напрямку роботи  колективу щодо підвищення професійної майстерності майбутніх учителів початкової школи.
За круглим столом відбувся цікавий та ґрунтовний діалог про перспективи спільних заходів науково-пошукової та практичної діяльності викладачів і студентів на базі Центру практичної підготовки. К.І. Волинець, завідувач кафедри початкової освіти та методик природничо-математичних дисциплін  внесла пропозиції щодо подальшої співпраці кафедри, майстерні технологічної освіти та Центру практичної підготовки. Члени студентського наукового товариства кафедри, які проходили практику на базі Центру практичної підготовки,  відзначили високий рівень майстерності його працівників в організації практичної підготовки майбутніх учителів початкової школи.

 

Факультет у соціальних мережах