Майстер-клас Тамари Сергіївни Прошкуратової

12.16.201316 грудня 2013 р.

16 грудня 2013р. в рамках педагогічної (виробничої) практики ІV курсу (ПОб-1-10-4.0д, ПОб-2-10-4.0д, ПОб-3-10-4.0д, ПОб-4-10-4.0д) студенти відвідали завершальний етап міського конкурсу професійної майстерності «Учитель року – 2013», який проходив на базі «Слав’янської гімназії». В рамках заходу відбувся майстер-клас Тамари Сергіївни Прошкуратової – доцента кафедри початкової освіти та методик гуманітарних дисциплін Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка, Героя України, Заслуженого вчителя України. Тамара Сергіївна провела урок математики в 4 класі на тему: «Одиниці вимірювання площі. Задачі, які включають дії над величинами площі».  
Талановитий педагог продемонструвала високий рівень педагогічної майстерності і володіння методикою навчання математики в початковій школі. Учні, студенти, провідні педагоги міста, колеги-викладачі занурились у науково-прикладне середовище математики з обчислення та порівняння геометричних величин, географічних об’єктів на основі міжпредметних зв’язків з основами здоров’я, народознавством, природознавством та трудовим вихованням. Учасники майстер-класу отримали зразковий приклад формування в учнів предметної математичної і ключових компетентностей, необхідних для самореалізації учнів у швидкозмінному світі.
Викладачі кафедри початкової освіти та методик природничо-математичних дисциплін щиро вдячні Т.С. Прошкуратовій за високопрофесійний діалог та бажають їй натхнення, творчих злетів, здоров’я і професійно-продуктивних років життя.

 

Факультет у соціальних мережах