Зустріч керівництва Педагогічного інституту зі студентами, які проживають у гуртожитках

12.09.201309 грудня 2013 р.

 

 

Педагогічний колектив завжди хвилюють питання: чим живуть наші студенти, як навчаються, як проводять дозвілля, як їм живеться у гуртожитку. Саме тому, 9 грудня адміністрацією Педагогічного інституту була проведена зустріч зі студентами, які проживають у гуртожитках, на морально-етичні та побутові теми, щодо формування загальної культури, попередження та розв`язання міжособистісних конфліктів серед студентів, профілактики порушень правил безпеки в кімнатах і місцях загального користування.
З метою уникнення проблемних ситуацій керівництво Інституту та куратори академічних груп вивчають потреби мешканців гуртожитків, проводять бесіди про дотримання та виконання студентами Правил внутрішнього розпорядку, санітарно-гігієнічних норм, організацію студентського чергування в холах, на поверхах. Педагогічний колектив також співпрацює з комендантами гуртожитків, студентськими радами та старостами.
Вцілому, студенти висловили думку, що умови проживання в гуртожитках є задовільними і спільними зусиллями період проживання буде наближеним до родинного.

Факультет у соціальних мережах